dimecres, 21 de març de 2018

Paneres de Pasqua

Primera multiplicació dels pans
(Mc 6,32-44; Lc 9,10-17; Jn 6,1-13)

Quan Jesús va rebre la notícia, se n'anà d'allí en una barca tot sol cap a un lloc despoblat. Així que la gent ho va saber, el seguiren a peu des de les seves poblacions. Quan desembarcà, veié una gran gentada, se'n compadí i va curar els seus malalts. Arribat el capvespre, els deixebles s'acostaren a dir-li:
- Aquest lloc és despoblat i ja s'ha fet tard. Acomiada la gent, i que vagin als pobles a comprar-se menjar.
Però Jesús els respongué:
- No cal que hi vagin. Doneu-los menjar vosaltres mateixos.
Ells li diuen:
-Aquí només tenim cinc pans i dos peixos.
Ell els digué:
--Porteu-me'ls aquí.
Llavors va manar que la gent s'assegués a l'herba, prengué els cinc pans i els dos peixos, alçà els ulls al cel, digué la benedicció, partí els pans, els donà als seus deixebles, i ells els donaren a la gent. 20 Tots en van menjar i quedaren saciats. Després van recollir els bocins de pa que havien sobrat i n'ompliren dotze cistelles. Els qui n'havien menjat eren uns cinc mil homes, a més de les dones i les criatures.


Son molts els exemples bíblics de la generositat de Jesús. Nosaltres, com a seguidors seus, hem de buscar la manera de compartir el que tenim. Per això, les catequistes de la Parròquia hem pensat que seria una bona idea que els nens de la nostra catequesi portessin els ingredients necessaris perquè algunes famílies amb pocs recursos -tantes com grups de Catequesi tenim-  puguin celebrar el dia de Pasqua amb un bon esmorzar i un bon dinar, escollit pels mateixos nens i acompanyats d’una bona “Mona de xocolata". Però això no és tot, entre tots ens hem esforçat per guarnir-ho bé. Hem posat tots els ingredients a unes capses decorades i hem escrit els nostres millors desitjos perquè pugin celebrar la Pasqua.

Ara sí podem dir de tot cor, Bona Pasqua a TOTHOM!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.