A qui ens dirigim?

  • Catequesi familiar: Preparació per a la Primera Comunió (nens i nenes de 8 i 9 anys). Són dos anys de preparació que fem entre tots i, per aquest motiu, l'anomenem Catequesi Familiar. Vol dir que els pares, des de casa, feu un seguiment amb els vostres fills/es del que s'ha fet a la sessió setmanal amb la catequista. També es fa una reunió aproximadament un cop el mes amb mossèn Joan  i les catequistes on es tracta algun dels aspectes que també es treballarà amb els nens/es. Finalment, es fa una missa familiar un cop al mes (dissabte a les 19:00h) on revivim, compartim i celebrem tots junts aquest camí de fe cristiana.
  • Catequesi de postcomunió: Dirigit a nens i nens de 10 a 12 anys. És una continuïtat de la catequesi familiar. Es va coneixent més profundament a Jesús, interioritzant la seva figura per poder seguir el seu exemple. Al llarg d'aquests dos anys, es va aprenent a viure la fe en grup, i es comença a comprendre la Bíblia i a comunicar-se amb Déu a través de la pregària. També està oberta a nois i noies que lliurement decideixen conèixer, seguir i comprometre's amb Jesús i rebre el sagrament del Baptisme i la Comunió.
  • Catequesi de preconfirmació i confirmació: Dirigit a nois i noies de 12 a 16 anys. Es fan dos grups diferenciats. El grup de preconfirmació (de 12 a 14 anys) i el grup de confirmació (de 14 a 16 anys). Es troben els divendres per parlar de Jesús, Evangeli, pregària, valors, temes d'actualitat, dubtes, testimonis, conèixer comissions de la parròquia, cinefòrum... amb l'objectiu de fer camí de vida cristiana i preparar la confirmació.  Donem molta importància a les activitats arxiprestals ja que és el punt de trobada amb joves cristians de Sabadell. Després de la confirmació ja tenen permís oficial per anar a Taizé (normalment s'hi va com a grup per 1r cop l'any de la confirmació).
  • Grup de Joves: A partir dels 16 anys fins els 35 aproximadament. El grup és un espai on compartir l’amistat, les inquietuds, els dubtes... , un espai per conèixer-se millor a si mateix, un punt de parada per compartir i viure la fe amb altres joves, trobant la metodologia més adequada a les inquietuds del grup.