Activitats

DECORACIÓ DELS ALTARS

Els nens i nenes de catequesi amb l'ajuda dels pares i mares han fet un bonic esforç per guarnir els altars de l'Església. Els heu vist? Aquí us deixem algunes fotografies però us convidem a veure'ls en directe.
https://goo.gl/photos/UtEjicvSBRpDoovh7

Fes clic aquí per veure l'àlbum completCELEBRACIÓ DEL DIA DE LA PURÍSSIMA

El dia de la Immaculada Concepció ha permès que els nostres joves s'apropin a la nostra Parròquia, al lloc de trobada amb Déu, per celebrar i agrair els valors que Ella ens mostra: il·luminació, venciment del pecat i amor al proïsme.
És temps d'Advent, d'esperança compromesa amb l'arribada de Jesús, i els nostres joves han compartit la joia d’aquesta celebració a la nostra Parròquia, la Parròquia de la Puríssima Concepció, però ara entenent millor perquè és una festa tan especial per a nosaltres. 
A continuació podeu veure les imatges d’aquest acte.

 TROBADA D'INICI DE CURS AL SANTUARI DE LA SALUTEl dissabte 1 d'octubre va tenir lloc la trobada d'inici de curs dels grups de primer, segon i postcomunio de catequesi al Santuari de la Mare de Deu de la Salut.

Primer es va donar la benvinguda a tots els nens i familiars i Mossèn Nadal va oficiar l'eucaristia amb la participació  dels infants, catequistes, pares i mares i el grup Bufanuvols que ens va acompanyar amb música i cants.

Després, per celebrar l'any de la misericòrdia entràrem tots en processó al Santuari tot cantant la Salve a la Mare de Deu de la Salut a fer un peto a la Mare de Deu i oferir-li el ram de flors fet pels nens .

A la sortida el grup Bufanuvols va fer cantar i ballar a tothom i vàrem compartir un pica-pica.

 
Per veure més fotos fes clicCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.