dimarts, 7 de gener del 2020

Celebració de Nadal

Dissabte 22 vam tenir la celebració de Nadal dels infants de catequesi. Al arribar tots els nens van enganxar darrera l’altar una estrella on hi havien escrit una actitud de Nadal.
Durant la celebració cada grup va explicar l’escena del pessebre que ells havien ornamentat als altars laterals de Església.
Es van cantar nadales acompanyades per un grup de musics format per pares, catequistes, germans i en Jaume Bussoms.
Al final tots els nens de la catequesi s’aproparen a l'altar amb el nen Jesús que varen portar de casa seva, perquè  el mossèn els beneís. Acabada la benedicció es posaran  de cara al feligresos per cantar la cançó “ Santa nit”.
Tots plegats varem participar d'una bonica i emotiva celebració. 


Fes clic aquí per veure totes les fotografies

"Per aquells dies sortí un edicte de Cèsar August ordenant que es fes el cens de tot l'imperi. Aquest cens va ser anterior al que es féu quan Quirini era governador de Síria. Tothom anava a inscriure's a la seva població d'origen. També Josep va pujar de Galilea, del poble de Natzaret, a Judea, al poble de David, que es diu Betlem, perquè era de la família i descendència de David. Josep havia d'inscriure's juntament amb Maria, la seva esposa. Maria esperava un fill. Mentre eren allà, se li van complir els dies i va néixer el seu fill primogènit: ella el va faixar amb bolquers i el posà en una menjadora, perquè no havien trobat cap lloc on hostatjar-se.A la mateixa contrada hi havia uns pastors que vivien al ras i de nit es rellevaven per guardar el seu ramat. Un àngel del Senyor se'ls va aparèixer i la glòria del Senyor els envoltà de llum. Ells es van espantar molt. Però l'Àngel els digué: «No tingueu por. Us anuncio una bona nova que portarà a tot el poble una gran alegria: avui, a la ciutat de David, us ha nascut un salvador, que és el Messies, el Senyor. Això us servirà de senyal: trobareu un infant faixat amb bolquers i posat en una menjadora». I de sobte s'uní a l'Àngel un estol dels exèrcits celestials que lloava Déu cantant: «Glòria a Déu a dalt del cel, i a la terra pau als homes que Ell estima»". Text de l'Evangeli (Lc 2,1-14):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.